Werkwijze

Voor een duurzame werkgever-werknemer relatie is een persoonlijke klik de basis en die begint bij een eerste kennismakingsgesprek. Jij als opdrachtgever investeert in mij en ik investeer in jullie organisatie, het vraagstuk en maak de vertaalslag. Ik zoek en vind. Ook voor lastig vervulbare functies. Opdrachtgever en kandidaat verbinden zich aan elkaar voor een korte, langere of onbepaalde tijd (interim of vast). Voor een succesvolle match helpt Pure Connections in alle stadia van het wervingsproces.

Intake

Na het ontvangen van het functieprofiel start ik met een persoonlijk gesprek met degene die de functie te vervullen heeft. Zo kan ik begrijpen en ervaren wat er nodig is. Ik wil altijd veel te weten komen om een goede indruk te krijgen van de functie, de plek in de organisatie, de reden van ontstaan van de functie, doelen, gevoeligheden en de interne en externe stakeholders. Soms ga ik terug om nog andere collega’s uit de organisatie te ontmoeten.

Functieprofiel

Het eigen functieprofiel is het vertrekpunt. Op basis van de intake maak ik een wervend functieprofiel om voor jullie de juiste kandidaten en doelgroep te bereiken.

Search & Selectie

Ik voer een uitgebreide search uit en breng de markt in kaart. Naast de relevante ervaring voor de functie draait het des te meer om de match op basis van zachte criteria zoals persoonlijkheidskenmerken, drijfveren en ambitie. Ik benader kandidaten, interview ze persoonlijk en maak de pre-selectie. Jullie ontvangen de best passende kandidaten. Ik krijg geregeld terug van mijn opdrachtgevers dat ik hen in contact breng met kandidaten waar ze zelf nooit aan gedacht hadden. Een mooi compliment.

Waarvoor kies je als je met Pure Connections werkt:

  • Persoonlijke benadering
  • Professionele en zorgvuldige aanpak

  • Focus op duurzame plaatsing en kwaliteit
  • Ruime ervaring: oog voor het maken van de juiste match

  • Groot netwerk en daarbuiten: ik ga op zoek naar talent
  • Personal coaching ten behoeve van een soepele onboarding

Micha van Aart

Als professional doe ik het liefst waar ik goed in ben. Je geeft mij het vertrouwen en ik neem jullie recruitment vraagstuk uit handen. Met plezier licht ik mijn persoonlijke aanpak nader toe.