Werkwijze

Voor een duurzame werkgever-werknemer relatie is een persoonlijke klik de basis en die begint bij een eerste kennismakingsgesprek. U investeert in mij en ik investeer in uw organisatie, uw vraagstuk en maak de vertaalslag. Ik zoek en ik vind. Opdrachtgever en kandidaat verbinden zich aan elkaar voor een korte, langere of onbepaalde tijd. Voor een succesvolle match helpt Pure Connections u in alle stadia van het wervingsproces.

Intake

Na het ontvangen van het functieprofiel start ik met een persoonlijk gesprek met degene die de functie te vervullen heeft. Zo kan ik goed begrijpen wat er nodig is en wie zou kunnen passen. Ik wil een zo goed mogelijk beeld krijgen van de functie, de plek in de organisatie, de reden van ontstaan van de functie, doelen, gevoeligheden, de interne en externe stakeholders, enz.

Functieprofiel

Uw eigen functieprofiel is het vertrekpunt. Op basis van de intake pas ik – waar nodig – het functieprofiel aan om voor u de juiste kandidaten /doelgroep te bereiken.

Search & Selectie

Ik voer een uitgebreide search uit en breng de markt voor u in kaart. Naast het juiste cv met de relevante ervaring voor de functie draait het ook om de match op basis van zachte criteria zoals persoonlijkheidskenmerken, drijfveren en de ambitie van de kandidaat. Ik benader kandidaten, interview kandidaten persoonlijk en maak de pre-selectie. Door mijn jarenlange recruitmentervaring en mensenkennis maak ik de beste match. U ontvangt de best passende kandidaten en u krijgt keuze.

Waarvoor kiest u als u met Pure Connections werkt:

  • Persoonlijke benadering
  • Professionele en zorgvuldige aanpak

  • Focus op duurzame plaatsing en kwaliteit
  • Ruime ervaring: oog voor het maken van de juiste match

  • Groot netwerk: ik zoek naar de juiste kandidaat en werk in sommige gevallen samen met collega bureaus
  • Grondige screening van kandidaten

Micha van Aart

Als recruiter doe ik het liefst waar ik goed in ben. U geeft mij het vertrouwen en ik zal u ontzorgen en neem uw recruitment vraagstuk uit handen. Met plezier licht ik mijn persoonlijke aanpak nader toe.